Swimspa's: relaxen en sporten in één


Zwemspa’s zijn de perfecte combinatie van ontspanning en sport. Ze bieden de vrijheid en het plezier van zwemmen in open water, maar dan in een compact formaat dat past in elke tuin, terras of recreatiegebied. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals zwemmen, trainen, revalideren en ontspannen.

Moderne zwemspa's creëren een gestage stroom water die weerstand biedt, meestal door middel van een jetstreamer of propeller. Dit zorgt voor een uitdagende zwemsessie die geschikt is voor elke zwemmer, ongeacht het niveau.

Zwemspa's zijn bovendien erg kosteneffectief in vergelijking met een volledig zwembad. Ze zijn niet alleen betaalbaar in aanschaf, maar ook in onderhoud. Ondanks de lagere kosten bieden zwemspa's onbeperkt water- en zwemplezier.

Een bijkomend voordeel van zwemspa's is de mogelijkheid tot hydrotherapie. Dit is ideaal voor mensen met spierpijn, artritis, rugpijn en andere chronische pijnen. Het warme water en de massagestralen helpen bij het verlichten van de pijn en zorgen voor ontspanning van de spieren en gewrichten.

Droom je van je eigen zwemspa?


Silu Home & Wellness maakt deze droom graag voor je waar!

Neem contact met ons op voor gratis advies en/of om onze showroom te bezichtigen.


Contacteer ons

Soorten zwemspa's


De grotere types worden soms "trainers" of "fitnessmodellen" genoemd en ze hebben zonder uitzondering een krachtige tegenstroom die zwemmen mogelijk maakt. Ontworpen om aan even welk type van de oefening tegemoet te komen, zijn deze modellen een van de meest populaire keuzes van de vele kopers die op zoek zijn naar een combinatie van fitness en fun.

Veel modellen binnen dit gebied bieden hydrotherapie jets, waardoor de spa ook te gebruiken is als een jacuzzi. Sommige kunnen verder worden aangevuld met optionele fitnessapparatuur, met inbegrip van een onderwater loopband, roeimachine of soortgelijke op weerstand gebaseerde add-ons.


Ons aanbod zwemspa's