Swimspa's: relaxen en sporten in één


Zwemspa's brengen de vrijheid en het plezier van het zwemmen in open water, maar dan in kleiner formaat. Ze zijn ontworpen om te passen in elke tuin, terras of recreatiegebied en ze kunnen binnen of buiten gebruikt worden. Zwemspa’s worden gebruikt voor verschillende doeleinden zoals zwemmen, trainen, revalidatie en ontspanning. De moderne zwemspa's zorgen voor een gestage stroom aan water die een bepaald niveau van directe weerstand creëert, meestal door middel van een jetstreamer of propeller.

Zwemspa’s zijn bovendien erg kostenefficiënt in vergelijking met een volledige zwembad. Zowel in aanschaf als onderhoud scheelt het een ferme slok op een borrel. En toch kan je ongebreideld water- én zwemplezier beleven in een zwemspa.

Je kan er hydrotherapie in volgen wat ideaal is voor mensen met spierpijnen, artritis, rugpijn en een scala aan extra chronische pijnen.

Droom je van je eigen zwemspa?


Silu Home & Wellness maakt deze droom graag voor je waar!

Neem contact met ons op voor gratis advies en/of om onze showroom te bezichtigen.


Contacteer ons

Soorten zwemspa's


De grotere types worden soms "trainers" of "fitnessmodellen" genoemd en ze hebben zonder uitzondering een krachtige tegenstroom die zwemmen mogelijk maakt. Ontworpen om aan even welk type van de oefening tegemoet te komen, zijn deze modellen een van de meest populaire keuzes van de vele kopers die op zoek zijn naar een combinatie van fitness en fun.

Veel modellen binnen dit gebied bieden hydrotherapie jets, waardoor de spa ook te gebruiken is als een jacuzzi. Sommige kunnen verder worden aangevuld met optionele fitnessapparatuur, met inbegrip van een onderwater loopband, roeimachine of soortgelijke op weerstand gebaseerde add-ons.


Ons aanbod zwemspa's