Waarom een spa?


Ontdek waarom een spa zo goed is voor je lichaam en geest. Onze voorouders wisten al dat borrelend warm water rustgevend werkt en goed is voor je geestelijke gezondheid. Een spa is dan ook de ideale manier om te ontspannen en de stress van je af te laten glijden.

Niets is romantischer dan op een koude winterdag samen onder de sterrenhemel te bubbelen. In de winter zorgt een spa voor warmte, terwijl het in de zomer een aangename manier is om af te koelen. Zelfs een sessie van slechts 15 minuten in de spa zorgt voor een ontspannen lichaam en kan je helpen om goed te slapen.


Werking voor het lichaam


Een spa heeft ook een positief effect op je spieren en gewrichten, waardoor je je relaxter voelt. Als je gestrest bent, kan een spabeurt je helpen om te ontspannen. Je kan het effect van de spa nog versterken door etherische oliën toe te voegen. Deze oliën, gewonnen uit bloemen of vruchten, bevatten stoffen die een helende werking hebben op zowel lichaam als geest. Voeg bijvoorbeeld een paar druppels lavendelolie toe om je eigen aromatherapie te creëren.


Droom je van je eigen spa?


Silu Home & Wellness maakt deze droom graag voor je waar!

Neem contact met ons op voor gratis advies en/of om onze showroom te bezichtigen.


Contacteer ons

Soorten spa's


Je hebt spa’s in alle soorten en maten. Je hebt de compacte basic spa met vier zitplaatsen en enkele jets per zitbank. Maar je hebt ook de luxueuze uitvoeringen met ligbanken en zitbanken en met tientallen jets die verschillende soorten watermassages geven.

Sommigen zijn voorzien van een audio-installatie zodat je heerlijk kan wegdromen bij je favoriete muziek. Of je hangt gewoon een scherm in de buurt waarmee je teevee kan kijken of op internet kan surfen.


Ons aanbod spa's