Waarom een spa?


Onze voorouders wisten al dat borrelend warm water goed was voor de rust en geestelijke gezondheid. Een spa is namelijk een weldaad voor lichaam en geest. Je komt helemaal tot rust en je laat de stress van je afglijden.

Niets is romantischer dan tijdens een koude winterdag onder de sterrenhemel samen te bubbelen. In de winter zorgt een spa voor warmte, in de zomer is het een prettige manier om af te koelen. Een sessie van 15 minuten relaxen in uw Spa volstaat voor een ontspannen lichaam, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een gezonde nachtrust.


Werking voor het lichaam


Een spa zorgt voor ontspanning van spieren en gewrichten waardoor je een relaxt gevoel krijgt. Als je gestresseerd bent, kan een spabeurt zorgen voor wat ontspanning. Je kan het effect nog versterken door het gebruik van etherische oliën die gewonnen worden uit bloemen of vruchten. Zij bevatten stoffen die helend inwerken op het menselijk gestel en op de geest. Je kan bijvoorbeeld enkele druppels lavendelolie toevoegen om je eigen aromatherapie te creëren.


Droom je van je eigen spa?


Silu Home & Wellness maakt deze droom graag voor je waar!

Neem contact met ons op voor gratis advies en/of om onze showroom te bezichtigen.


Contacteer ons

Soorten spa's


Je hebt spa’s in alle soorten en maten. Je hebt de compacte basic spa met vier zitplaatsen en enkele jets per zitbank. Maar je hebt ook de luxueuze uitvoeringen met ligbanken en zitbanken en met tientallen jets die verschillende soorten watermassages geven.

Sommigen zijn voorzien van een audio-installatie zodat je heerlijk kan wegdromen bij je favoriete muziek. Of je hangt gewoon een scherm in de buurt waarmee je teevee kan kijken of op internet kan surfen.


Ons aanbod spa's